vervolgslider-dekort-4 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Online Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Klik hier

Vanaf 1 augustus worden de activiteiten van mijn bedrijf voortgezet door Autobedrijf Reijrink, waarbij de bedrijfsnaam van Garage de Kort wordt omgedoopt tot Autobedrijf de Kort. Ik (Leo de Kort) maak dan van de gelegenheid gebruik om een paar stappen achteruit te doen en zal het reilen en zeilen van het bedrijf  overlaten aan de nieuwe eigenaren,  Jurgen Reijrink en Carlo Bekkers van Autobedrijf Reijrink. Maar zal af en toe nog wel in het bedrijf actief zijn!


Op de foto de “ Coronaproof handdruk”  waarmee wij onze afspraken bezegeld hebben.

20200625 121122


Jurgen en Carlo zijn - net als ik  -  bevlogen Toyota specialisten van het eerste uur! Doordat  Autobedrijf Reijrink daarnaast ook lid is van de Bosch Car Service formule wordt veel ervaring met het repareren en onderhouden van alle merken personen en bedrijfswagens en Campers, meegenomen naar Nieuwkuijk.  Voor onze klanten alleen maar positief.  Ik weet zeker dat door deze overname de toekomst voor u als trouwe klant gewaarborgd blijft. U zult dezelfde “No Nonsense” en persoonlijke aandacht krijgen die U en uw auto verdienen.

Onderstaand het artikel dat is opgetekend over deze overname en in een speciale krant is geplaatst welke huis aan huis in de regio is verspreid.    Meteen deze krant lezen? < klik hier>


Zonnige toekomst voor Autobedrijf de Kort !
40 jaar geleden begon oprichter Leo de Kort in Den Bosch met een klein garagebedrijf en tankstation, dat al snel zo goed draaide dat Leo moest uitkijken naar een nieuwe locatie met meer ruimte. Dat werd de huidige locatie in Nieuwkuijk. Na hier te zijn begonnen in 1985 is er veel veranderd, voordat het bedrijf de uitstraling kreeg die het nu heeft.

Het tankstation is hierbij steeds een aandachttrekker gebleven. Leo is al vroeg begonnen met Toyota en dat leidde in 2002 ertoe dat hij één van de oprichters was van de VETOS.  Dit is een vereniging van een groep van over de 20 bedrijven die gespecialiseerd zijn in Toyota en met elkaar alle informatie delen over het merk en naast de opleidingen bij de Toyota importeur, ook zorgen voor eigen opleidingen over bv airco techniek en , uitlijning, etc.

Kern van elk VETOS lid is hart voor de klant én voor het merk Toyota. Niet voor niets bestaat deze vereniging al bijna 20 jaar…

Solide basis
Zo groeide Autobedrijf de Kort, met meerdere medewerkers,  naar een bedrijf met een ruime vaste klantenkring en had daarmee een solide basis waar de toekomst mee ingegaan kon worden.
Maar Leo blijft natuurlijk niet eeuwig jong en dus kwam ook voor hem de vraag,: “hoe ga ik straks verder als ik wat minder wil gaan werken”?
Een echte opvolger was er binnen de eigen familie niet, maar wél binnen de VETOS familie!

Het collega VETOS en Bosch Car Service bedrijf Auto Reijrink te Diessen,  had al een  aantal  jaren een jonge directie en daar werd juist uitgekeken naar verdere groeimogelijkheden. Leo kende dit bedrijf al sinds het begin van de VETOS, dus al bijna 20 jaar. De heren Jurgen Reijrink en Carlo Bekkers hebben Leo aangegeven een overname van zijn bedrijf wel te zien zitten, waarbij – op hun dringende verzoek - Leo nog regelmatig in het bedrijf actief zou kunnen zijn. 
Waarbij de heren het vrij snel met elkaar eens werden hoe men dit kon gaan invullen.

Afgelopen juni is de knoop doorgehakt en zijn de afspraken op papier gezet en is dit bekrachtigd met een “Coronaproof “handdruk! 

Leo heeft echt het goede gevoel dat de nieuwe eigenaren op dezelfde bevlogen persoonlijke , service gerichte en no-nonsense wijze werken als hijzelf.  En dat hij voor zijn bedrijf én zijn relaties, de  best mogelijke opvolging heeft gerealiseerd.

Vanaf 1 augustus wordt de naam Autobedrijf de Kort gebruikt, waarbij u regelmatig, Carlo (verkoop), Jurgen (techniek), en nog regelmatig Leo in het bedrijf zult zien.

Het voltallige personeel is mee overgegaan naar de nieuwe situatie en is hier ook zeer blij mee.

Verandert er wat voor de klanten?
Voor de klanten verandert er bijna niets. Zij kunnen rekenen op dezelfde kennis , dezelfde bevlogenheid en dezelfde service! 

Eerder zijn er pluspunten, want er komt nog  meer kennis van vreemde merken beschikbaar. Vanuit  Autobedrijf Reijrink worden door Jurgen en Carlo, de ervaringen  meegenomen uit het universele Bosch Car Service Concept. Daarmee hebben zij een brede kennis en ervaring om aan andere merken te werken als Toyota. Ook voor het repareren  en onderhouden van lichte bedrijfswagens en Campers kan men met een gerust hart bij Autobedrijf de Kort terecht.

Kortom, voor alle partijen en zeker niet in de laatste plaats voor de bestaande relaties van “Autobedrijf de Kort” , alleen maar positieve punten.

Kent u het bedrijf nog niet?
Dan bent u uiteraard van harte welkom om kennis te maken onder het genot van een lekker bakje koffie of thee!

 

Zie hieronder het team van Autobedrijf de Kort.

Klik op deze foto en u ziet een .pdf van de krant die naar aanleiding van deze overname is gemaakt. Deze is bezorgd in de regio van Autobedrijf de Kort, met op de voorzijde bovenstaand verhaal , op de middenpagina’s diverse VETOS wetenswaardigheden en op de achterzijde informatie over Autobedrijf Reijrink.   Wanneer u op de teamfoto klikt opent de volledige krant als .pdf 

 

mid size Team autobedrijf de kort

 

Wanneer u op de foto klikt opent de volledige krant als .pdf 

 

 

 

Actueel

 • Maatregelen Coronavirus

  18-03-2020

  -Wij zijn GEOPEND!-

  Ook bij VETOS nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de ...

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk______________________________________
logo liggend 2
______________________________________

volg ons op facebook

vaste onderhoudstarieven voor uw Toyota!

Lees meer

de kort

Nieuwkuijksestraat 5
5253 AC Nieuwkuijk

Tel 073 - 5114258 
info@garagedekort.nl 

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook  icon-googleplus  

VETOS Airco Check met vinkje 

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.